Dejlig andel i veletableret bofællesskab til salg

99 m2 rækkehus med ca. 12 m2 hems sælges.
Rækkehuset indeholder entre, stue og køkken ud i et, bad, tre værelser og en hems. Hemsen kan bruges som ekstra stue, kontor eller soveværelse. Der er en nem have med terrasse, et skur, carport samt et halvtag, som fx kan bruges til cykler. Boligen er bygget i 1993 og er tegnet af Arkitektfirmaet Isager.
Boligen har fjernvarme, har gulvvarme i alle rum og er billigt at varme op.
Boligen indgår i et bofællesskab med 17 andre rækkehuse i Vollerup udenfor Sønderborg. I bofællesskabet er der fælleshus, madordning, arrangementer og fællesskab for såvel store som små. Der er en fælles frugthave, legeplads, egen skov, trampolin, bålplads og masser af udendørs plads. Bofællesskabet har fungeret siden 1993, og lægger vægt på at alle har indflydelse og ansvar for Bofællesskabets drift. Der er fællesmøder og fællesarbejde 10 gange om året, hvor alle deltager. I bofællesskabet er der for tiden 26 voksne og 16 børn i alle aldre.

Prisen for andelen er kr. 233.782. Huslejen pr måned er kr. 5.728. Huslejen dækker ydelse til kreditforening, forsikring, ejendomsskat, renovation, ydre vedligehold mv. Varme, el og vand afregnes direkte.

Se http://www.hesselløkke.dk for yderligere information om Bofællesskabet Hesselløkke.
Adressen er: Hesselløkke 10, Vollerup 6400 Sønderborg

Henvendelse vedrørende boligen rettes til:
Tina Thisgaard
Hesselløkke 10
Tlf 28 30 39 16
Mail: t.thisgaard@gmail.com