Fælleshuset

Hesselløkkes fælleshus er rammen om mange forskellige aktiviteter. Ved indgangen hænger vores postkasser og går man indefor døren ligger vores fællesvaskeri. Vi har i øjeblikket tre almindelige vaskemaskiner og to tørretumblere. Vi har ikke noget vaskereserveringssystem og for forbruget af vaskeriet skrives i en mappe. En vask koster max 8 kr inkl. pulver og en tørretumbling koster 8 kr. Vaskeriet hviler i sig selv og indtægterne fra vaskeriet går til vand og strøm samt nye maskiner.

Spiserum

Vi spiser aftensmad sammen fire dagen om ugen. Lokalet bruges også til vores månedligefællesmøder og styregruppemøder. Efter aftensmaden er der kaffe og snak i sofahjørnet og de små børn leger i børnerummet.

Maden laves i fælleskøkkenet. Madlavningen starter normalt kl 16.00 og maden står på bordet kl 18.00. Forud herfor har dagens kok sørget for indkøb og planlægning af slagets gang. Ud over kokken er der 1 til 2 ekstra personer i køkkenet.

Vi har storkøkkenudstyr for at få det til at hænge sammen: kipsteger, komfur, røremaskine, kartoffelskræller, industrikøleskab og en stor konvektionsovn. Køkkenet er opdelt i en grøntsagsafdeling og en kødafdeling, så vi holder et fornuftigt hygiejne niveau.

Efter spisning tager er opvaskehold over. Vi har en industriopvaskemaskine, så det går hurtigt. Der kan normalt ryddes op på lidt over en time.

Fælleshuset rengøres ekstra hver week-end og det får den helt store tur en gang månedligt.

En gang imellem bliver fællesrummet klædt på til fest. Beboerne bruger også rummet til fester, konfirmationer, familiekomsamner og anden tamtam.

Kælder

Fælleshusets kælder har gennem årene typisk været brugt af de større børn som tumleplads uden de helt små kommer i klemme og uden at de voksnes øjne hviler på dem konstant.I øjeblikket er vi et bordtennisbord, bordfodbold, airhockey og et sofahjørne.