Andelsbolig til salg i Bofællesskabet Hesselløkke

99 m2 rækkehus med ca. 20 m2 hems sælges. Rækkehuset indeholder stue og køkken ud i et, bad, tre værelser og en hems. Hemsen kan bruges til ekstra stue, kontor eller soveværelse. Der er en lille have med sydvendt terrasse og et skur, samt en carport. Boligen er bygget i 1993 og er tegnet af Arkitekt firmaet Isager.

Boligen har fjernvarme, gulvvarme i alle rum og er billig at varme op. Boligen har energimærket B.

Boligen indgår i et bofællesskab med 17 andre rækkehuse i Vollerup udenfor Sønderborg.  I bofællesskabet er der madordning, arrangementer og fællesskab for såvel store som små. Der er en fælles frugthave, legeplads, egen skov, trampolin, bålplads og masser af udendørs plads. Bofællesskabet har fungeret siden 1993, og lægger vægt på at alle har indflydelse og ansvar for Bofællesskabets drift. Der er fællesmøder og fællesarbejde 10 gange om året, hvor alle deltager.

Boligen ligger tæt på indkøb, børnehave og skole og det er busforbindelser til Sønderborg

I bofællesskabet er der for tiden 26 voksne og 17 børn i alle aldre. 

Prisen for andelen er kr. 218.226.  Huslejen pr måned er kr. 5.728. Huslejen dækker ydelse til kreditforening, forsikring, ejendomsskat, renovation, ydre vedligehold mv. Varme, el og vand afregnes direkte. Fjernvarme omkostning er ca. 6.500 pr år for en bolig som denne. Der er kabel-tv med Stofa.

Se Hesselløkke.dk  for yderligere information om Bofællesskabet Hesselløkke.

Adressen er: Hesselløkke 16 Vollerup 6400 Sønderborg

Henvendelse vedrørende boligen rettes til:

Morten Granerud
Hesselløkke 12
Tlf 2984 7443
Mail: Jm.Granerud@gmail.com